بازدید ازكتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره)

سه شنبه شانزدهم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
مرا در كتابخانه عمومی زیر پای محققان علوم آل محمد(ص) دفن كنید
بازدید ازكتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره)

(مرا در كتابخانه عمومی زیر پای محققان علوم آل محمد(ص) دفن كنید)

به نقل از روابط عمومی دانشگاه،دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به همت كانون هلال احمر دانشگاه روز سه شنبه 91/8/9 از كتاب خانه آیت الله مرعشی نجفی(ره) بازدید كردند.

طبق توضیحات مدیر روابط عمومی كتابخانه،این كتابخانه  با دویست و پنجاه هزار جلد كتاب چاپی وبیست وپنج هزار جلد كتاب خطی،سومین كتابخانه بزرگ ایران وجهان اسلام محسوب می شود. در كتاب خانه آیت الله العظمی مرعشی نجفی نمونه هایی از نسخه های چاپی بسیار كهن و نفیس از سده های 10 و11 هجری قمری به زبان های عربی،فارسی،تركی،لاتین،ارمنی،فرانسوی،تاتاری و ازبكی موجود است.

وی افزود:این كتابخانه با هزینه شخصی آیت الله مرعشی نجفی(ره) بنا شده است . ایشان در وصیت نامه خود ذكر كرده اند:مرا در كتابخانه عمومی زیر پای محققان علوم آل محمد(ص) دفن كنید،به همین دلیل مرقدشان درهمین كتابخانه است.

در انتها دانشجویان علاوه بركتاب های چاپی وخطی ازنشریات قدیمی،سكه ها،تمبرها،نوارهای صوتی و تصویری بازدید كردند.