همایش حجاب در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

سه شنبه نوزدهم آبان 1394 ساعت 2:14 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش حجاب با حضور حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی از اساتید برجسته حوزه و دانشگاه ، کارکنان و دانشجویان روز دوشنبه 94/8/18 به همت انجمن اسلامی در سالن همایش های شهید آخوندی برگزار شد.
همایش حجاب در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
در این همایش حجت الاسلام والمسلمین سلیمانی به تبیین پایه های فقهی و فرهنگی حجاب پرداخت.وی فرهنگ سازی در مورد حجاب را موثر ترین عامل پذیرش یا عدم پذیرش آن در جامعه دانست و افزود: خانواده ها از ابتدای آشنایی فرزندانشان با حجاب می بایست نرم، شیوا و با منطق این مقوله را برای آنها بیان کنند. اگر دختران و حتی پسران این گونه فلسفه حجاب را درک کنند ، در هیچ شرایطی دچار تزلزل در بحث عفاف و حجاب نخواهند شد.
این همایش با سوالات دانشجویان در مورد چگونگی فرهنگ سازی حجاب در جامعه، امر به معروف و نهی ازمنکر و... به پایان رسید.