بازدید صمیمانه دانشمند گرامی دكتر غفوری فرد

شنبه ششم آبان 1391 ساعت 0:0 ق ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه دكتر غفوری فرد رئیس هیئت نظارت شورای عالی انقلاب فرهنگی،به همراه هیئت همراه صبح روز چهار شنبه 91/8/3 از دانشگاه صنعتی قم بازدید كردند.
 بازدید صمیمانه دانشمند گرامی دكتر غفوری فرد

(از بازدید صمیمانه دانشمند گرامی دكتر غفوری فرد)

(تا دیدار با مرجع عالیقدر آیت الله گرامی)

دكتر غفوری فرد ضمن بازدید از قسمت های اداری،كارگاه ها و آزمایشگاه ها،طی نشستی با اساتید،كارمندان و اعضای تشكل های بسیج و جامعه اسلامی در جریان پیشنهادهای ایشان جهت پیشرفت هر چه سریعتر دانشگاه قرار گرفتند.

در ادامه ضمن زیارت بارگاه ملكوتی حضرت معصومه سلام الله علیها  و زیارت قبور علما و برگزاری فریضه نماز جماعت به امامت آیت الله گرامی، طی دیداری با مسئولین دانشگاه  ایشان توصیه كردند،سعی كنید در دانشگاه لایه های زیرین فرهنگی را رصد كنید و جهت انجام این امور برنامه ریزی داشته باشید.

در پایان آیت الله گرامی فرمودند: كلیه مدیران و كارگزاران دانشگاه باید با برخوردی مناسب و عاطفی خدمات بهتری را به دانشجویان ارائه دهند.