دیدار مسئولین دانشگاه با خانواده سروان شهید علیدوست

چهارشنبه بیست و نهم مهر 1394 ساعت 9:30 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه به همراه حجت الاسلام والمسلمین عظیمی نماینده ولی فقیه ناحیه بسیج دانشجویی استان و سایر مسئولین دانشگاه جهت عرض تسلیت به دیدار خانواده داغدار سروان شهید علیدوست رفتند.
دیدار مسئولین دانشگاه با خانواده سروان شهید علیدوست
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه به همراه حجت الاسلام والمسلمین  عظیمی نماینده ولی فقیه ناحیه بسیج دانشجویی استان  و سایر مسئولین دانشگاه جهت عرض تسلیت به دیدار خانواده داغدار سروان شهید علیدوست رفتند.
 حجت الاسلام والمسلمین عظیمی بیان داشت: شهید علیدوست یكی از سرداران رشید اسلام است . وی درمقابله با گروهك تروریستی پژاك یكی از تكاوران زبان زد بود و شهادت وی در چنین ایامی نشان از سعادت وصف ناشدنی او می باشد.
در این دیدار دكتر خوشنویسان ضمن ابراز همدری با خانواده شهید، جوانان مدافع حرم حضرت زینب (س) را مایه افتخار انقلاب دانست و افزود: با عنایت حضرت حجت(عج) ، رهنمودهای مقام معظم رهبری( مدظله العالی) و حضور چنین جوانان غیوری، هیچ كس جرات جسارت به حرم آل الله را نخواهد داشت.