همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی جوانان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

یکشنبه نوزدهم مهر 1394 ساعت 3:5 ب ظ
همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی جوانان در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی جوانان با حضور سرهنگ قنبری رئیس پلیس اطلاعات و امنیت عمومی استان قم به همت اداره حراست روز چهارشنبه 1394/7/15 در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه برگزار شد.
در این همایش آقای رضایی پویا مدیر حراست ضمن خیر مقدم به مدعوین وتبریک هفته نیروی انتظامی به حافظان امنیت کشور وخصوصا میهمانان حاضرازنیروی انتظامی ، آموزش جنبه های مختلف مسائل امنیتی در حوزه کاری کارکنان ودانشجویان را یکی از وظایف حراست دانست و افزود: با توجه به احساس نیاز جامعه جهت آشنایی با این موارد، ان شاء الله این همایش ها به صورت مداوم برگزار خواهد شد.
در ادامه سرهنگ قنبری به تشریح موضوعاتی چون دشمن شناسی، یهود ، پروتکل های 24 گانه یهود و... پرداخت.
در انتها نیز به دو نفر از حاضرین که به سوالات حضوری سخنران پاسخ صحیح دادند، به رسم یادبود ازطرف رئیس پلیس اطلاعات وامنیت استان جوایزی اهدا گردید.