تعامل دانشگاه صنعتی قم و خانه صنعت و معدن استان

پنجشنبه دوازدهم شهریور 1394 ساعت 3:34 ب ظ
تعامل دانشگاه صنعتی قم و خانه صنعت و معدن استان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: نشست صمیمانه گروه پژوهشی دانشگاه صنعتی قم با خانه صنعت و معدن استان قم به همت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در تاریخ سه شنبه 94/6/10 با حضور دکتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی قم، آقای فراهانی رئیس خانه صنعت و معدن استان قم، آقای اللهیاری نائب رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن استان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.
در این جلسه گزارشی از فعالیت دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه در حوزه برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری استان ارائه شد و همچنین مذاكراتی جهت ایجاد تعامل دانشگاه با خانه صنعت و معدن در حوزه خوشه های صنعتی استان مطرح گردید.
آقای اللهیاری ضمن اشاره به مشکلات صنعت استان در حوزه سرمایه گذاری، رشد صنعت استان را در گروی وفاق عمومی و همت والای مسئولین در سازمان های مرتبط دانست. دکتر خوشنویسان نیز افزود: با توجه به شرایط جغرافیایی و منابع استان می توان کمبود ها را به فرصت تبدیل نمود.وی با تاکید بر توسعه پایدار موافق با محیط زیست، استفاده از انرژی خورشیدی و طرح های صرفه جویی و بازیافت پسماندهای آب را به عنوان راهکاری موثر در رفع كمبودهای موجود معرفی کرد.