بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم، موفق ترین پایگاه مقاومت شناخته شد

دوشنبه بیست و ششم مرداد 1394 ساعت 12:5 ق ظ
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم مفتخر به کسب رتبه موفق ترین...
بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم، موفق ترین پایگاه مقاومت شناخته شد
 بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم مفتخر به کسب رتبه  موفق ترین پایگاه مقاومت بسیج اقشار سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام در پنجمین جشنواره استانی مالک اشتر گردید.
دبیرخانه اشراف فرماندهی سپاه امام علی بن ابیطالب در آستانه دهه کرامت و میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) با برگزاری پنجمین جشنواره استانی مالک اشتر از فرماندهان برترین حوزه ها و پایگاه های بسیج تجلیل نمود.
در این مراسم که صبح روز شنبه و در محل سپاه استان رخ داد؛ با اهدای لوح افتخار سازمانی به مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم توسط سردار همدانی جانشین قرارگاه امام حسین (ع) سپاه و سردار مهدوی نژاد فرمانده سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) از فرمانده و بسیجیان این دانشگاه تقدیر به عمل آمد.
سردار مهدوی نژاد در این لوح تصریح داشته است: بدیهی است این موفقیت مرهون تلاش و مجاهدت یکایک شما بسیجیان عزیز و خدوم آن پایگاه مقاومت می باشد.