دیدار رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری با سرپرست دانشگاه صنعتی قم

جمعه بیست و سوم مرداد 1394 ساعت 3:27 ق ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس یزدان مهر...
دیدار رئیس صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات وفناوری با سرپرست دانشگاه صنعتی قم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مهندس یزدان مهر رئیس صندوق رفاه وزارت علوم،تحقیقات وفناوری با دكتر خوشنویسان سرپرست دانشگاه صنعتی قم عصر روز دوشنبه 94/5/19 دیدار و گفتگو كرد.
در این دیدار دكتر خوشنویسان ضمن خیر مقدم به مهندس یزدان مهر و ابراز خرسندی از این دیدار به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه صنعتی قم پرداخت.وی یكی از اساسی ترین مشكلات این دانشگاه را كمبود فضای فیزیكی آموزشی و خوابگاه های دانشجویی دانست و افزود: با توجه به پذیرش دانشجو در یازده رشته فنی و مهندسی در مقطع كارشناسی و مقطع كارشناسی ارشد ارتقا و تجهیز هر چه بیشتر آزمایشگاه ها و كارگاه ها امری اساسی است كه این مهم نیازمند فضای فیزیكی و بودجه مناسب است.
مهندس یزدان مهر رئیس صندوق رفاه وزارت علوم،تحقیقات وفناوری ضمن بیان توضیحاتی راجع به دانشگاه های صنعتی سراسر كشور به پتانسیل های استان قم و اهمیت دانشگاه صنعتی در این استان پرداخت.
درانتهای این دیدار مهندس یزدان مهر مساعدت های همه جانبه خود را نسبت به رفع مشكل فضای فیزیكی آموزشی و خوابگاه های دانشجویی دانشگاه صنعتی قم اعلام داشت.