دیدار مسئول سازمان بسیج کارمندی سپاه علی بن ابی طالب استان با سرپرست دانشگاه صنعتی قم

دوشنبه دوازدهم مرداد 1394 ساعت 3:11 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سرهنگ بولحسنی...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: سرهنگ بولحسنی مسئول سازمان  بسیج کارمندی سپاه علی بن ابی طالب استان با دکتر خوشنویسان سرپرست دانشگاه صنعتی قم ظهر روز یکشنبه 5/11/ 94 دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار سرهنگ بولحسنی ضمن تبریک به مناسبت انتصاب دکتر خوشنویسان به عنوان سرپرست این دانشگاه افزود: با عنایت به حضور کارکنان جوان و انقلابی این دانشگاه بستر مناسبی جهت همکاری دو جانبه بسیج کارمندی استان با دانشگاه در امور فرهنگی، پژوهشی و اقتصاد مقاومتی وجود دارد که با تعامل بیشتر میتوان فعالیت های چشمگیری را رقم زد.
وی همچنین از دکتر خوشنویسان جهت شرکت و اعمال نظر در جلسات راهبردی بسیج کارمندی استان دعوت به عمل آورد.
دکتر خوشنویسان نیز  ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از این دیدار، قول مساعدت و همکاری همه جانبه دانشگاه را با سازمان بسیج کارمندی استان اعلام نمود.