دیدار دکتر خوشنویسان سرپرست دانشگاه صنعتی قم با نماینده مردم شریف و شهید پرور استان قم در مجلس شورای اسلامی

سه شنبه بیست و سوم تیر 1394 ساعت 3:53 ب ظ
دیدار دکتر خوشنویسان سرپرست دانشگاه صنعتی قم با  نماینده مردم شریف و شهید پرور استان قم در مجلس شورای اسلامی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر خوشنویسان سرپرست دانشگاه صنعتی قم با مهندس امیرآبادی فراهانی دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دکتر خوشنویسان به ارائه گزارشی از پیشرفت ها و فعالیت های اخیر و برنامه های آتی دانشگاه پرداخت.
سرپرست دانشگاه صنعتی قم ارتباط موثر این دانشگاه را با صنعت، یکی از اصلی ترین اهداف و رسالت های دانشگاه صنعتی قم قلمداد کرد و افزود: با اعتماد و ارتباط هر چه بیشتر صنعت و دانشگاه رشد و پیشرفت صنعت استان رقم خواهد خورد که اشتغال زایی و ارتقای کمی و کیفی تولیدات داخلی را به همراه  خواهد داشت.
دکتر خوشنویسان خاطر نشان ساخت: برآورده شدن این مهم مستلزم حمایت های بیشتر مادی و معنوی مسئولین کشوری و استانی از دانشگاه صنعتی قم خواهد بود.
مهندس امیر آبادی فراهانی نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار قول مساعدت و همکاری همه جانبه با دانشگاه به ویژه پیگیری بودجه سال 1394 دانشگاه صنعتی قم را دادند.