یادواره شهدای هسته‌ای در سالن همایش‌های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.

دوشنبه سی و یکم فروردین 1394 ساعت 9:9 ق ظ
یادواره شهدای هسته‌ای در سالن همایش‌های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : یادواره شهدای هسته ای با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه صنعتی قم ،محمد حسن آصفری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، رحیم احمدی روشن پدر شهید مصطفی احمدی روشن و دانشجویان روز یکشنبه93/1/30 از ساعت 14 الی 17 در سالن همایش های شهید آخوندی دانشگاه صنعتی قم به همت بسیج دانشجویی برگزار شد.
رحیم احمدی روشن در این مراسم با بیان اینکه ملت ایران نسبت به شأن و عزت خود، اتحاد را از دست نمی‌دهند گفت: این استکبار جهانی و فتنه‌گران هستند که میان ملت ایران خط کشی‌هایی را انجام می‌دهند وگرنه مردم ما همواره با یکدیگر متحد بوده و هستند.
پدر شهید احمدی روشن بیان کرد: نباید به دشمنان خود اعتماد و اطمینان داشته باشیم، آمریکا دشمنی است که قسم خورده اگر بتواند تک تک پیچ و مهره‌های صنایع هسته‌ای ایران را باز می‌کند.
در این مراسم با اهدای لوحی از سوی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم، از پدر شهید مصطفی احمدی روشن تقدیر و تجلیل به عمل آمد.