اقدامات اولیه جهت تاسیس بسیج اساتید در دانشگاه انجام شد

سه شنبه دوازدهم اسفند 1393 ساعت 9:2 ق ظ
اقدامات اولیه جهت تاسیس بسیج اساتید در دانشگاه انجام شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: طی برگزاری جلسه ای با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علیزاده مسئول بسیج اساتید استان قم، دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه ، اساتید و اعضای بسیج دانشجویی روز شنبه 93/12/9 اقدامات اولیه جهت تاسیس بسیج اساتید در دانشگاه صنعتی قم صورت گرفت.
در ابتدای این جلسه دکتر آخوندی به ضرورت تاسیس بسیج اساتید پرداخت و افزود: اگر اساتیدی با افکار و کردار بسیجی داشته باشیم، به یقین می توانیم دانشجویان بسیجی داشته باشیم که مثل همیشه می توانند استقلال و آزادی را برای اسلامی رقم بزنند.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علیزاده مسئول بسیج اساتید به بیان کلیاتی در مورد نحوه تشکیل بسیج اساتید در دانشگاه ها و شیوه عضو شدن در این نهاد مقدس پرداخت.
در پایان نیز سه نفر از اساتید به عنوان مسئول بسیج کاندید شدند.
شایان ذکر است رای گیری و انتصاب مسئول بسیج اساتید در دانشگاه صنعتی قم در جلسه آتی انجام خواهد شد.