اولین نشست اتاق فکردانشگاهی استان قم در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

شنبه دوم اسفند 1393 ساعت 8:53 ق ظ
اولین نشست اتاق فکردانشگاهی استان قم در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: اولین نشست اتاق فکردانشگاهی استان قم با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه صنعتی قم و مدیر اتاق فکر دانشگاهی استان قم و جمعی از نخبگان استان قم روز پنج شنبه 93/11/30 در سالن جلسات دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.
در ابتدای این جلسه به برنامه های اتاق فکر از جمله دعوت از نخبگان استان، استفاده از نظرات مراجع عظام،برگزاری نشست های تخصصی ماهانه در دانشگاه ها و برگزاری جلسات بحث و مناظر اشاره شد.
در ادامه دکتر آخوندی ضمن اشاره به کلیت فعالیت ها و اهداف اتاق فکر افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته اتاق فکر دانشگاهی استان قم با تشکیل 7 کارگروه در قالب محیط زیست، اقتصاد، سیاست خارجی، سیاست داخلی، بهداشت و سلامت، علم و فناوری فرهنگی و اجتماعی کار خود را آغاز خواهد کرد.
در پایان توسط هریک از اعضا پیشنهاداتی راجع به نحوه فعالیت هر یک از کارگروه ها،شیوه های اجرایی شدن برنامه ها ،مشکلات و معضلات استان به ویژه بخش های صنعتی مطرح گردید.