پیام دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه جهت شرکت پرشور ملت در راه پیمایی 22 بهمن

شنبه بیست و پنجم بهمن 1393 ساعت 9:13 ق ظ
پیام دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه جهت شرکت پرشور ملت در راه پیمایی 22 بهمن
باز هم 22 بهمن فرا رسید. روزی که تمام ملت ایران ما می شویم تا با اتحاد و یک رنگی نشان دهیم ملت شهید پرور ایران با شور و شعور، بینش و بصیرت همواره در مقابل دشمنان خواهد ایستاد و ندای استقلال، آزادی جمهوری اسلامی را سر خواهد داد.
حضور پر شور ملت ایران در راه پیمایی 22 بهمن فقط و فقط نشانگر وحدت ملت و ارادت به میهن و ولایت فقیه است که می تواند برای تمامی کشورهای دنیا درسی باشد با مفهوم عزت و عظمت در یک سرزمین کهن.
بنده به عنوان عضو کوچکی از این نظام بزرگ ، جامعه های دانشگاهی به ویژه اساتید، کارمندان و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم را دعوت می نمایم که با حضور مقتدرانه در راه پیمایی 22 بهمن غریو آزادی، استقلال علمی و خودشکوفایی در عرصه های علم و صنعت را بار دیگر طنین انداز کنند، تا دشمنان کور دل نظام بدانند که ایران و ایرانی با حضور چنین جوانانی استوارتر از همیشه در راه پیشرفت و سربلندی این مرز و بوم گام بر می دارند.