همزمان با ششمین سالگرد افتتاح دانشگاه صنعتی قم انجام شد

شنبه یازدهم بهمن 1393 ساعت 12:26 ق ظ
همزمان با ششمین سالگرد افتتاح دانشگاه صنعتی قم انجام شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با ششمین سالگرد افتتاح دانشگاه صنعتی قم، طی نشستی با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه، هیات رئیسه و اساتید هیات علمی سند راهبردی ده ساله دانشگاه در روزهای سه شنبه و چهارشنبه 93/11/7 و 93/11/8 مورد بررسی قرار گرفت.
پیش نویس سند راهبردی ده ساله دانشگاه که با توجه به الگوی پیشنهادی وزارت علوم تحقیقات و فناوری جهت تدوین برنامه راهبردی دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پارک های علم و فناوری با تشکیل شورای برنامه ریزی به ریاست دکتر آخوندی و مسئولین حوزه های مختلف با استفاده از اسناد بالادستی، سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)، سند توسعه استان، سند آمایش زمین، دستورالعمل های وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین سند تنظیمی در سال 1389 تنظیم گردیده بوده است، با اعمال نقطه نظرات اساتید هیات علمی تکمیل و تبیین شد.
در این نشست اساتید با تشکیل کمیته های تخصصی در قالب دانشکده برق و کامپیوتر،دانشکده فنی و مهندسی، دانشکده علوم پایه و پژوهش راجع به سیاست های کلی دانشگاه، انتخاب رشته های نوین مبنی بر نیاز سنجی استان و احداث دانشکده های جدید به بحث و گفتگو پرداختند.همچنین جهت ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت مباحثی جهت آشنایی با جغرافیای طبیعی و صنعتی مطرح گردید و نیز مذاکرات اولیه جهت راه اندازی مرکز مجازی دانشگاه صورت گرفت.
در پایان مصوب گردید جهت بازنگری پیشنهادات مطروحه کارگروهی تشکیل شود تا موارد ذکر شده در سند راهبردی ده ساله دانشگاه اعمال گردد.