دیدار هیئت رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم با حضرت آیت الله جوادی آملی

چهارشنبه بیست و ششم آذر 1393 ساعت 3:3 ب ظ
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه، روز چهار شنبه 93/9/26 هیئت رئیسه، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم به همت مدیریت فرهنگی ، با مرجع عالی قدر حضرت آیت الله جوادی آملی دیدار کردند.
پس از اقامه نماز ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله جوادی آملی، ایشان ضمن گرامی داشت روز وحدت حوزه و دانشگاه، عدل و عقل را دو عامل اصلی زندگی بشری دانست و افزود: انسان در برخی مواقع می داند که این کار گناه است،معصیت است و باز آن را انجام می دهد و تکرار می کند، حتی ممکن است استاد حوزه یا دانشگاه باشد . باید علت را جویا شد. دلیل این است که علم و عمل فرد با هم سنخیت ندارد.
وی در ادامه بیان کرد: به عنوان نمونه ، امروز داعش قدرت کاذب دارد،ولی اندیشه و علم صحیح ندارد که آن را به سمت تعصب جاهلی سوق داده است . در اسلام شمشیر و خشونت هیچ جایگاهی ندارد ولی چون آگاهی و بصیرت نیست، در دنیا شاهد چنین رفتارهایی هستیم.
آیت الله جوادی آملی افزود: همه ما انسان ها در قبال هم مسئولیم ؛ به ویژه اساتید حوزه و دانشگاه مسئولیت خطیری دارند، چرا که حفظ جامعه ، حفظ و هدایت جوانان ایران در دستان آنهاست .
این دیدار با دعای خیر ایشان برای کلیه خدمتگزاران به اسلام و انقلاب به ویژه قشر دانشگاهی به پایان رسید.