مراسم اربعین حسینی

شنبه بیست و دوم آذر 1393 ساعت 2:47 ب ظ
مراسم اربعین حسینی
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
مدیریت فرهنگی و اجتماعی به مناسبت فرا رسیدن اربعین حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و 72 تن از یاران وفادارش مراسم سوگواری و عزاداری با حضور اعضای محترم هیأت رئیسه و هیأت علمی و غیر هیأت علمی و نیز جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه صنعتی قم برگزار کرد.
مراسم پس از نماز ظهر و عصر با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی و قرائت زیارت عاشورا و مداحی مداح اهل بیت عصمت و طهارت جناب آقای برزگر با استقبال بی سابقه ای برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی در وصف پیرو امام زمان خود بودن فرمودند: سؤال کردند از آیت الله بهجت که چه چیزی باعث رسیدن شما به این مقام والای معنوی بود؟ آیت الله بهجت فرمودند: در همه ی آنات و لحظات زندگی خودم به یاد امام زمان خودم بودم. به نحوی که نشستم گفتم یا صاحب الزمان، اگر حدیثی گفتم گفتم: یا صاحب الزمان، اگر به بستر رفتم، گفتم یا صاحب الزمان؛ اگر به دیدار عالمی رفتم گفتم یا صاحب الزمان؛ و تأکید کردند همیشه به یاد امام زمان (عج) بودن انسان را به مقام والای معنوی می رساند.
مراسم با مداحی و ذکر مصیبت مداح اهل بیت (ع) و مهمانی سفره نذری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) پایان یافت.