هفتمین تا دهمین سمینار علمی دانشکده علوم پایه

چهارشنبه بیست و یکم آبان 1393 ساعت 2:55 ب ظ
هفتمین تا دهمین سمینار علمی دانشکده علوم پایه
به نقل از روابط عمومی دانشگاه : هفتمین تا دهمین سمینار علمی دانشکده علوم پایه از 93/8/17 الی 93/8/20 از ساعت 12/30 الی 13/30 در سالن همایش های شهید آخوندی با حضور دکتر آخوندی سرپرست دانشگاه ،جمعی از اساتید،کارمندان و دانشجویان برگزار شد.
سمینار فضای ریمنی و معادلات انیشتین توسط دکتر لطیفی ، تشخیص پذیری گراف های کیلی نیم گروه ها توسط دکتر خسروی،نوسان های شکل یک سیال کروی توسط دکتر لولایی و هدایت اپتیکی در پلاسما توسط دکتر قلندری ارائه شد.
در دهمین سمینار برگزار شده دکتر آخوندی ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در این سمینارافزود: با توجه به حضور دانشجویان خلاق و پویا و همچنین اساتید مجرب در دانشگاه باید فعالیت های پژوهشی بیشتری داشته باشیم، از جمله تشکیل کارگروه های مختلف جهت طراحی و ساخت دستگاه ها ی پژوهشی ضروری است. وی اذعان داشت : با توجه به اینکه دانشکده علوم پایه تا کنون فعالیت بسیار خوبی داشته است ،امید است در این امر نیز پیشتاز باشد.