امروز : جمعه بیست و هفتم مهر 1403

کتابچه راهنمای خدمات دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منتشر شد

چهارشنبه بیست و پنجم مهر 1403 ساعت 9:13 ق ظ
کتابچه راهنمای خدمات دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منتشر شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید، جهت آشنایی دانشجویان با قسمت‌های مختلف دانشگاه و نحوه ارائه خدمات دانشجویی کتابچه خدمات دانشجویی به همت روابط عمومی و مهندس صادقی کارشناس انفورماتیک تدوین و طراحی شد. این کتابچه در شش بخش سامانه‌های پرکاربرد، حوزه ریاست، معاونت آموزشی و پژوهشی، معاونت اداری و مالی، معاونت فرهنگی و دانشجویی و نهاد مقام معظم رهبری تنظیم شده است. دانشجویان می‌توانند از طریق مطالعه این کتابچه با نحوه ارائه خدمات دانشجویی از جمله درخواست خوابگاه، تغذیه، کتابخانه، حذف و اضافه وام‌ها و غیره به طور کامل و جامع آشنا شوند. همچنین کلیه آیین نامه‌های مورد نیاز دانشجویان به صورت ساده و صریح توضیح داده شده است.شایان ذکر است به زودی اپلیکیشن این کتابچه جهت هرچه بیشتر رفاه حال دانشجویان آماده بهره‌ برداری خواهد شد.

کتابچه خدمات دانشجویی