امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

دوشنبه دوم مهر 1403 ساعت 8:51 ق ظ
پیام تبریک رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بسمه تعالی

«یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ»
خداوند کسانی از شما را که ایمان آورده‌اند بالا می‌برد و به کسانی که بهره‌ای از علم دارند، درجات بزرگی می‌بخشد. (بخشی ازآیه ۱۱ سوره مجادله)

آغاز ماه مهر، شروع فصل آموختن، آگاهی، توسعه دانش و پیشرفت است. با توجه به منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص استقلال و خودکفایی در ایران اسلامی، وظیفه جامعه دانشگاهی بسیار مهم تر و حساس تر از قبل است. امروز ایران اسلامی جهت صعود به قله های پیشرفت و اقتدار به جوانان مومن، انقلابی و کاربلد نیازمند است. در دانشگاه صنعتی قم نیز باوجود اساتید مجرب، آزمایشگاه ها و کارگاه های مجهز و حمایت مسئولین دانشگاه بستر تحقیق، پژوهش و پیشرفت محیاست. با توجه به اینکه استان قم یکی از قطب های بزرگ صنعتی کشور محسوب می شود، اساتید و دانشجویان می بایست در توسعه، رشد و شکوفایی صنعت استان قم فعال و کوشا باشند. اینجانب ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان عزیز ، استادان بزرگوار و کارمندان خدوم دانشگاه صنعتی قم تبریک عرض می نمایم و امیدوارم با استعانت از درگاه ایزد منان در کسب علم و فضیلت موفق و منصور باشید.
                                                                                                                       جلال رضائی نور
                                                                                                                    رئیس دانشگاه صنعتی قم