امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

ثبت اختراع دستگاه بدنسازی الکترومکانیکی پرتابل به همت استاد و دانشجویان دانشگاه صنعتی قم

یکشنبه یازدهم شهریور 1403 ساعت 11:17 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، گواهی ثبت اختراع دستگاه بدنسازی الکترو مکانیکی پرتابل که به همت دکتر میثم یادگار عضو هیات علمی گروه برق دانشگاه صنعتی قم و تیم دانشجویی ساخته شده بود ،صادر شد. این محصول خلاقانه و‌دانش بنیان در حوزه ورزش و سلامت در آزمایشگاه سیستم‌های کنترل پیشرفته (ACSL) طراحی شد. دکتر میثم یادگار عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم و طراح این محصول گفت: این محصول نسل جدیدی از دستگاه های بدن سازی است که توسط نیروی الکترومکانیکی کار می کند. عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی قم ادامه داد: از ویژگی‌های این دستگاه می‌توان به وزن کمتر دستگاه نسبت به نمونه‌های قبلی، قابلیت تنظیم وزن اعمالی به صورت پیوسته، رابط کاربری گرافیکی، قابلیت تنظیم پروفایل‌های تمرینی بر اساس نیاز ورزشکار، دارای دامنه‌ حرکتی قابل تنظیم، استارت اتوماتیک و گزارش عملکرد ‌ورزشکار اشاره کرد. وی بیان کرد: این ایده‌ خلاقانه، قابلیت تعمیم به تمامی دستگاه‌های بدن‌سازی را دارد اما برای نمونه اولیه، دستگاه جلو بازو پیاده سازی شده است.