امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

گسترش همکاری های مشترک دفتر تحقیقات انتظامی استان قم

یکشنبه یازدهم شهریور 1403 ساعت 11:8 ق ظ
گسترش همکاری های مشترک دفتر تحقیقات انتظامی استان قم
 به گزارش روابط عمومی، نشست مشترک دفتر تحقیقات انتظامی استان قم با دانشگاه صنعتی قم در راستای تعامل سازنده و موثر در حوزه فناوری و نوآوری، سرعت بخشیدن به جریان تحقیقات و نوآوری، جذب ذهن‌های برتر و استفاده از ظرفیت اساتید، دانشجویان، نخبگان و نوآوران برگزار شد. در این نشست که به منظور حل مسائل علمی و فناوری انتظامی استان برگزار شد، نحوه حمایت نیروی انتظامی از پایان نامه دانشجویان، رساله ها و طرح های نوظهور و بدیع مورد بحث و گفت و گو قرار گرفت. همچنین بر اساس اجرای طرح جهاد علمی تسریع در همکاری های مشترکی چون برگزاری کنفرانس های علمی مشترک،جشنواره های علمی و پژوهشی بررسی شد. برهمین اساس دکتر مهدی بکرانی عضو هیات علمی گروه برق دانشگاه صنعتی قم در حال اجرای طرح تشخیص احراز هویت با استفاده از صورت انسان و دکتر کوهستانی عضوهیات علمی گروه برق دانشگاه صنعتی قم در حال اجرای طرح ارتقا معنایی ارتباط مغز بر سیگنال های EEG به درخواست دفتر تحقیقات انتظامی استان قم می باشند.