امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

اولین نشست هیات امنا موکب دانشگاهیان استان قم در سال ۱۴۰۳

شنبه یکم اردیبهشت 1403 ساعت 2:7 ب ظ
اولین نشست هیات امنا موکب دانشگاهیان استان قم در سال ۱۴۰۳
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه،اولین نشست هیات امنا موکب دانشگاهیان استان قم در سال ۱۴۰۳ با دعوت از روسای دانشگاه‌های قم، صنعتی قم، علوم پزشکی، حضرت معصومه(س) و روسای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه‌ها در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد. در سال ۱۴۰۳ نیز موکب المعصومه الکریمه با حضور سایر دانشگاه‌های استان قم گسترش می یابد. در این نشست در خصوص برگزاری این موکب در سال ۱۴۰۳، تشکیل کمیته‌های اجرایی، منابع انسانی، منابع مالی، نحوه تجهیز موکب و زمان برگزاری آن در کربلای معلی تصمیم گیری شد. شایان ذکر است در این موکب علاوه بر اسکان و پذیرایی فعالیت‌های فرهنگی و خدمات درمانی جهت رفاه حال زائرین انجام می‌شود. همچنین قبل از برگزاری موکب اربعین در کربلای معلی در دهه کرامت موکب المعصومه الکریمه دانشگاهیان استان قم در حرم مطهر به مناسبت ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها در حرم مطهر برگزار می‌شود.