امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

یادواره سردار شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

یکشنبه دهم دی 1402 ساعت 3:18 ب ظ
یادواره سردار شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با دهه بصیرت و چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، یادواره سردار دلها با حضور سردار علیرضا حجتی همرزم و همسنگر سردار در نماز خانه دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.در این مراسم سردار علیرضا حجتی مهم ترین ویژگی شخصیتی حاج قاسم را مطیع بودن وی دانست و افزود: حاج قاسم همشه مطیع امر الهی بوده است به همین دلیل است که او مرگ اختیاری داشته است و به نوعی زمان شهادتش را می دانست . سردار در وصیت نامه اش نوشته است، خدایا من از بیقراری و رسواییِ جاماندگی، سر به بیابان ها گذارده ام؛ من به امیدی از این شهر به آن شهر و از این صحرا به آن صحرا در زمستان و تابستان میروم. كریم، حبیب، به کرمت دل بسته ام، تو خود میدانی دوستت دارم. خوب میدانی جز تو را نمیخواهم. مرا به خودت متصل كن.وی افزود: حاج قاسم خودش به تنهایی یک لشکر بود . در دوران دفاع مقدس، در حفاظت از مرزهاي شرقي كشور، در دفاع از حرم نقش سیاسی و نظامی حاج قاسم بی نظیربود. همرزم حاج قاسم گفت: سردار فرمانده مقتدر و مظلوم انقلاب اسلامي بود. او در فرماندهي زبانزد بود. هر چيزي مي‌گفت جرات نمي‌كرديم روي حرف حاجي حرفي بزنيم.سردار حجتي با بيان اينكه امنيت استان‌هاي سيستان و بلوچستان، جنوب شرق كشور و جنوب استان كرمان از بركات حضور حاج قاسم بود، افزود: سردارهشت سال در دوران دفاع مقدس در ركاب امام خمینی و در سخت‌ترين شرايط در كنار امام بود. بعد از امام هم ارادت خاصی به مقام معظم رهبری داشت.سردار همیشه می گفت: بدون اجازه رهبرم یک گندم جا به جا نمی کنم. وی با اشاره به نحوه شهادت شهيد بادپا که از نزدیکان سردار بود و عشق خاصی به سردار داشت،افزود: «شهيد بادپا به من می گفت قسم مي‌خورم كه امام زمان در نمازهاي شبش حاج قاسم سليماني را دعا مي‌كند که حاج قاسم به همچین مقامی رسیده است که همه دشمنان اسلام از او هراس دارند.وی افزود: نام حاج قاسم برای دشمن رعب آور است به همین دلیل عکس حاج قاسم در کاخ سفید، کاخ کرملین و کاخ نتانیاهو است.این یادوراره با قرعه کشی از دانشجویان حاضر در مراسم جهت دیدار با رهبر در روز19 دی به پایان رسید.