امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

همایش دانشجو، ولایت و بصیرت با حضور نائب رئیس و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد

سه شنبه پنجم دی 1402 ساعت 3:25 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، همایش دانشجو، ولایت و بصیرت با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری نائب رئیس و نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. در این همایش حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری با اشاره به اتفاقات فتنه سال ۱۳۸۸ گفت: کشور هشت ماه درگیر فتنه بود و آسیب های بسیار زیادی به کشور و ملت زده شد ولی به حمدالله مردم با پایداری و مقاومت از این فتنه سربلند بیرون آمدند. وی گفت: قبلاً سقوط نظام های سیاسی با کشور گشایی و از طریق درگیری های نظامی بود. اما امروز براندازی ها به روش های جنگ نرم صورت می گیرد. از زمان سالوادور آلنده مارکسیست و سیاستمدار شیلیایی جنگ نرم صورت گرفت.حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری افزود: در انتخابات سال ۱۳۸۸ جنگ نرم با هدف براندازی حکومت صورت گرفت. ۱۴ ماه قبل از انتخابات بعضی از به ظاهر انقلابیون به خارج از کشور رفته و با مقامات امنیتی آمریکا جلسات متعددی داشتند. در اتاق فکر آنها دو محور دروغ و تقلب در انتخابات جهت براندازی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد و این سیاست در پیش گرفته شد. نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: حکومت برای بقا نیازمند اعتبار مردم به سران کشور و اعتماد عمومی مردم به حکام است. در فتنه سال ۱۳۸۸ دشمن این دو جنبه را هدف گرفت. به حدی که هنوز انتخابات انجام نشده بود،خبرنگاران نظر برخی از مسئولین به ظاهر انقلابی را در خصوص انتخابات پرسیدند، آنها می گفتند اگر نهادهای نظارتی و نظامی بگذارند به خوبی برگزار می شود. وی افزود: دشمن فکر می کرد با تجربیاتش در انقلاب مخملی یا انقلاب نارنجی می تواند در براندازی حکومت ایران موفق شود.جرج سوروس کارگردان تجاری، سرمایه‌گذار، بازرگان، کنشگر سیاسی آمریکایی در براندازی حکومت مانور جمعیتی را مهم می دانست، دشمن از این شگرد هم استفاده کرد‌. مانور جمعیتی باعث می شود حکام عقب نشینی کنند، مسئولین موثر و تصمیم گیرنده با هم درگیر شوند و مدافعین نظامی را سست می کند. دشمن با این اهداف مانور جمعیتی هم راه انداخت. اما با بصیرت مردم تمام این نقشه ها به هم خورد. وی افزود: در سال ۱۳۸۸، برخی تحت تاثیر احساسات قرار گرفتند اما زمانی که حمله به عزاداران حسینی ، حمله به مسجد، آتش زدن قرآن کریم صورت گرفت همه با هم همدل و همسو شدند. در انتها نیز حجت الاسلام والمسلمین دکتر ذوالنوری به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.