امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قم از ارتقا رتبه چشمگیر این دانشگاه در آخرین رتبه بندی موسسه ISC خبر داد

دوشنبه چهارم دی 1402 ساعت 10:22 ب ظ
  رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قم  از ارتقا رتبه چشمگیر این دانشگاه در آخرین رتبه بندی موسسه ISC خبر داد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مرجانی رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قم از رتبه بندی دانشگاه های کشور توسط موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)   خبر داد. وی افزود: این رتبه بندی بر مبنای اطلاعات مربوط به بازه زمانی ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹بوده و بر اساس شش معیار آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین المللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد)، و خدمات اجتماعی، زیرساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد)، بوده است. رئیس گروه نظارت و ارزیابی دانشگاه صنعتی قم گفت: در این رتبه بندی دانشگاه صنعتی قم در بین ۱۱۱ دانشگاه کشور حائز رتبه ۶۵ که نسبت به رتبه بندی سال‌گذشته، جایگاه دانشگاه ۲۲ رتبه بهبود داشته است. شایان ذکر است که با در نظر گرفتن میزان بودجه دانشگاه، فضا و ابنیه، تعداد هیات علمی و تعداد دانشجوی دانشگاه در قیاس با دانشگاههای بزرگتر که بعضا جایگاه پایین تری داشته اند، ارزش و اهمیت رتبه کنونی بیشتر نمایان شده و البته مصداق بارز بهره وری به مقیاس می باشد. وی افزود:  بررسی بودجه دانشگاه ها در سال ۱۳۹۹ (سال پایان رتبه بندی) نشان می دهد دانشگاه صنعتی قم از لحاظ مجموع بودجه هزینه ای، جایگاه ۸۹ دانشگاه ها را داشته اما در اختلاف رتبه کلی دانشگاه و رتبه بودجه ای (به عنوان سنجه ای از میزان بهره وری عملکردی) رتبه ششم دانشگاه های کشور را به دست آورده است. لازم به ذکر است دانشگاه صنعتی قم در بین ۲۵ دانشگاه صنعتی کشور حائز رتبه ۱۷ شده است که نسبت به سال گذشته، ۳ رتبه صعود داشته است.