امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: احیای باورهای معنوی نسل جوان با برپایی موکب امکان پذیر است

جمعه دوازدهم آبان 1402 ساعت 1:31 ب ظ
رئیس دانشگاه صنعتی قم و رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه نشست مشترکی با دبیر شورای انقلاب فرهنگی حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسرو پناه داشتند و به ارائه گزارش دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی پرداختند. در این دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم پس از تشریح دستاوردهای دانشگاه در کسب رتبه های اول و دوم اشتغال فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی بترتیب در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ و همچنین کسب رتبه های برتر در ارتباط اساتید با صنعت و جامعه و نیز شاخص شدن در برگزاری دوره های مهارت آموزی گفت: با پیروی از منویات مقام معظم رهبری بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در خصوص ایمان، امید و همچنین توجه ویژه به حوزه های خودسازی، جامعه پذیری و تمدن سازی ، برنامه ریزی و اقدامات ویژه ای در دانشگاه صنعتی قم صورت گرفته است. وی گفت: تقویت باورهای مذهبی و همچنین برنامه ریزی و اجرای برنامه های علمی و فرهنگی نشاط آور مبنای کار ما در این دانشگاه است. وی گفت: برنامه های علمی و فرهنگی دانشگاه صنعتی قم با بکارگیری چرخه مدیریتی بهبود مستمر دمینگ (چرخه PDCA) انجام می شود که شامل مراحل برنامه ریزی، اقدام، پایش و اقدام اصلاحی می باشد. با این روش شاهد نتایج مطلوبی در دانشگاه صنعتی قم هستیم.دکتر رضائی نور در راستای اسلامی سازی این دانشگاه گفت: از ظرفیت نهاد نمایندگی و تشکل های انقلابی در تصمیم گیری و اجرای برنامه ها استفاده می شود. همچنین مسئولین دانشگاه در برنامه های فرهنگی حضور و مشارکت حداکثری دارند و به نحو احسن سعی میکنند مصداق آیه شریفه: کونوا دعات الناس بغیر السنتکم باشند. در این دیدار رئیس دانشگاه صنعتی قم به پویایی ویژه دانشگاه قم بعنوان دانشگاه معین استان و تسریع همکاریهای متقابل در دوره اخیر اشاره کرد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم نیز به اهم فعالیتهای فرهنگی دانشگاه طی سالهای گذشته پرداخت. وی گفت: بر‌پایی موکب سید الشهدا در ایام اربعین در شهر مقدس کربلا، برپایی مواکب مختلف در حرم حضرت معصومه (س) و در سطح دانشگاه، برگزاری سوگواره ملی حریم فاطمی از جمله برنامه های ویژه فرهنگی در این دانشگاه بوده است. همچنین از مشارکت و‌ همراهی خوب وزارت علوم، دانشگاه قم، دانشگاه علوم‌پزشکی قم در برپایی موکب ها تشکر کرد. حجت الاسلام والمسلمین دکتر خسروپناه ضمن تقدیر از فعالیتهای دانشگاه صنعتی قم در حوزه های مختلف علمی و فرهنگی بر لزوم دستیابی به مدلی برای هم افزایی دانشگاهها در سطح استان و کشور اشاره کرد. دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین بر لزوم احیای باورهای مذهبی نسل جوان از طریق تقویت موکب ها و هیات های مذهبی تاکید کرد و راه نجات معنوی جامعه را توسل و بازگشت به اهل بیت علیهم السلام دانست.