امروز : دوشنبه شانزدهم مهر 1403

رئیس صندوق رفاه دانشجویان: دانشگاه صنعتی قم می تواند صنعت این منطقه را متحول کند

دوشنبه یکم خرداد 1402 ساعت 10:1 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس صندوق رفاه دانشجویان و هیات همراه از دانشگاه صنعتی قم بازدید کردند. در این بازدید دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت :شهر مقدس قم پتانسیل های بسیار خوبی دارد ،از جمله جایگاه جغرافیایی استان که بسیار استراتژیک می باشد. دانشگاه صنعتی قم می تواند مشکلات صنعت منطقه را به خوبی حل کند. دکتر گنجی افزود: همانطور که دانشجویان رشته پزشکی جهت انجام کار عملی به بیمارستان ها می روند، دانشجویان رشته های صنعتی هم باید به کارخانه ها بروند و از نزدیک با معضلات و مشکلات آنها آشنا شوند و برایشان راه حلی پیدا کنند. دکتر گنجی: از ارائه تسهیلات قرض الحسنه برای سفر دانشجویان به عتبات عالیات خبر داد و افزود :با توجه به تاثیرگذاری زیارت ائمه اطهار، در صندوق رفاه دانشجویان رایزنی های اولیه جهت انعقاد تفاهم‌نامه با چند بانک صورت گرفته است که بتوانیم تسهیلات ویژه دانشجویی برای سفر به عتبات عالیات را فراهم کنیم. دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم به پیشرفت های چشمگیر این دانشگاه اشاره کرد و افزود :دانشگاه صنعتی قم به عنوان یک دانشگاه در حال توسعه با حمایت مسئولان می‌تواند هر چه بیشتر به رسالتش عمل کند. وی افزود :کسب رتبه های دوم و نهم اشتغال فارغ التحصیلان در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، کسب رتبه دهم در برگزاری دوره های مهارت افزایی در سال ۱۴۰۱ ، کسب رتبه پانزدهم کشوری در شاخص تعداد قراردادهای پژوهشی بخشی از پیشرفتهای دانشگاه صنعتی قم می باشد. دکتر رضایی نور گفت: در حوزه دانشجویی و رفاهی فعالیت های مثبتی صورت گرفته است از جمله اخذ زمین ۵۰۰۰ متری در نزدیکی دانشگاه جهت ساخت خوابگاه دانشجویی، احداث سلف مکمل، تجمیع و برون‌سپاری خوابگاههای دانشجویی با هدف کاهش هزینه‌ها، صنعتی سازی آشپزخانه تهیه و تجهیزات مورد نیاز جهت توزیع غذای گرم در خوابگاه های دانشجویی از جمله مواردی است که در سال تحصیلی جدید برای رفاه دانشجویان انجام شده است. دکتر رضایی نور افزود: نبود خوابگاه ملکی ویژه دانشگاه یکی از بزرگترین مشکلات دانشجویان است. مسئولین این دانشگاه هم تمام تلاششان را می کنند تا با کاهش هزینه ها بتوانند بهترین خدمات را به دانشجویان در خوابگاه ارائه دهند. حجت الاسلام و المسلمین دکتر قربانی مبین گفت رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم اظهار داشت: رسیدگی به دانشگاه‌های استان قم یک سرمایه گذاری ویژه برای اسلام و مسلمین است، چرا که این دانشجویان می توانند افسران فرهنگی خوبی برای کشور باشند. وی افزود: دانشگاه صنعتی قم یک دانشگاه ولایت و در تراز انقلاب است که مهندسان مومن و متعهدی را تربیت می‌کند. در این بین مسئولین دانشگاه برای ارتقای معنوی و فرهنگی دانشجویان برنامه‌ریزی‌های خاصی دارند از جمله برنامه های ابتکاری دانشگاه صنعتی قم در حوزه فرهنگی بر پایه موکب المعصومه الکریمه در شهر کربلا است. این جلسه با بیان نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات کارکنان معاونت دانشجویی و فرهنگی و جمعی از دانشجویان به پایان رسید.