امروز : چهارشنبه بیست و چهارم مرداد 1403

موکب دانشگاهیان استان قم پرشورتر از همیشه برگزار می‌شود

سه شنبه بیست و سوم مرداد 1403 ساعت 11:13 ق ظ
موکب دانشگاهیان استان قم پرشورتر از همیشه برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم از شور و شعور حسینی در موکب دانشگاهیان استان قم به میزبانی دانشگاه صنعتی قم خبر داد. دکتر قربانی مبین در خصوص وضعیت موکب دانشگاهیان استان قم گفت: امسال سومین سالی است که به لطف خداوند متعال و کمک امام حسین علیه السلام موکب المعصومه الکریمه دانشگاهیان استان قم با همکاری و همدلی اساتید، کارکنان، دانشجویان و خیرین در حال آماده سازی جهت خدمت به زوار امام حسین علیه السلام می‌باشدو سال گذشته موکب مجموعا در دو طبقه که یک طبقه مخصوص خواهران و یک طبقه مخصوص برادران با ظرفیت روزانه ۶۰۰ نفر در کربلای معلی برپا شد، اما امسال این موکب در ۴ طبقه به مدت ۱۰ روز پذیرای روزانه ۱۵۰۰ زائر خواهد بود. دکتر قربانی مبین افزود: انشاءالله طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده امسال موکب المعصومه الکریمه دانشگاهیان استان قم هم از لحاظ فضای فیزیکی و هم از لحاظ برنامه‌های فرهنگی و معارفی پربارتر و متفاوت‌تر برگزار می‌شود. با توجه به مشکلات اساسی سرویس‌های بهداشتی همه طبقات مکان مورد استفاده موکب هیئت امنای موکب با تعمیرات آنها در حد مقدور موکب موافقت نمود. طی سفر مقدماتی مسئولین موکب و برگزاری چندین جلسه با مالک عراقی زمین موکب و دانشگاه جامعه المصطفی العالمیه تعمیرات اساسی سرویس‌های بهداشتی با تامین هزینه جامعةالمصطفی و همکاری خادمین موکب که نیروهای فنی و اجرایی دانشگاههای قم بودند آغاز گردید. شایان ذکر است در هر طبقه ۸ چشمه سرویس بهداشتی و حمام وجود دارد. هم اینک نیز تخریب و آواربرداری صورت گرفته و با مشارکت پیمانکار عراقی هماهنگ شده توسط جامعةالمصطفی بازسازی‌های لازم انجام شده و به مرحله تکمیلی تعمیرات رسیده است. رئیس نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی قم در خصوص تامین هزینه‌های موکب گفت: با توجه به محدودیت بودجه دانشگاه‌های استان و حتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری موکب مردم نهاد می‌باشد و حتی از زائرینی که در خدمتشان هستیم هر کسی در حد مقدور خود به موکب کمک می‌کند‌ البته این خادمان در هزینه کردن نذورات مردم و کمکهای مردم بسیار محتاط عمل می‌کنند. حجت الاسلام والمسلمین دکتر قربانی مبین افزود: با توجه به‌ تجربه هایی که از سال‌های گذشته کسب نموده ایم، انشاءالله امسال برنامه‌های موکب را گسترده‌تر خواهد شد .علاوه بر اسکان، پذیرایی و خدمات بهداشتی خدمات فرهنگی را نیز به صورت ویژه تری خواهیم داشت. جلسات متعددی با دفاتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاههای قم و بسیج دانشجویی جهت تنظیم برنامه های موکب داشته ایم. اساتید و کارکنان هم برای حراست، تاسیسات، انتظامات و خدمت به زائرین اعلام آمادگی نموده اند. برخی روسای دانشگاه‌هها و مسئولین نهاد دانشگاه‌های استان قم به عنوان هیئت امنای موکب حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورند. از جمله برنامه‌های فرهنگی این موکب برگزاری مستمر نماز جماعت، جلسات سخنرانی، مداحی، زیارت خوانی اربعین، پرسش و پاسخ، تبلیغات چهره به چهره ،پرده خوانی اربعین و غیره می‌باشد. دکتر قربانی مبین در خصوص زمان برپایی این موکب گفت: هر سال موکب طی ۱۰ روز به زائرین خدمت رسانی داشته است ولی سال گذشته دیدیم که بعد از اربعین سریعاً همه موکب‌ها جمع می‌شوند به خاطر همین تصمیم گرفتیم موکب را هفت روز قبل از اربعین و تا روز بعد از اربعین برقرار کنیم. موکب المعصومه الکریمه دانشگاهیان استان قم در شهر مقدس کربلا، شارع شهدا، طریق الحر، فلکه جمعیة حسینیه لثارات الحسین برپا می باشد.