امروز : چهارشنبه بیست و چهارم مرداد 1403

پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز خبرنگار

چهارشنبه هفدهم مرداد 1403 ساعت 10:53 ق ظ
پیام رئیس دانشگاه صنعتی قم به مناسبت روز خبرنگار
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه صنعتی قم در پیامی فرا رسیدن 17 مرداد روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه خبر، رسانه و اطلاع رسانی تبریک گفت. متن کامل پیام دکتر جلال رضائی نور به شرح ذیل است:
ن وَ الْقَلَمِ وَ ما یَسْطُرُونَ
یکی از مهمترین مولفه های مردم سالاری، مطالبه گری و اطلاع رسانی شفاف و به هنگام است.خبرنگاران و اصحاب رسانه به عنوان سربازان خط مقدم عرصه مطالبه گری و اطلاع رسانی همواره نقش مهم و اساسی داشته اند. از یک سو بسیاری از دغدغه ها و مشکلات با مطالبه گری و اطلاع رسانی خبرنگاران در رسانه ها رفع شده است و از سوی دیگر خبرنگاران با جهاد تبیین در سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام موثری برداشته اند.اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی ، فرا رسیدن 17 مرداد ، روز خبرنگار را به جامعه خبرنگاری، رسانه و قلم تبریک عرض می نمایم . همچنین از زحمات بی دریغ خبرنگاران که در بیان پیشرفت ها و دستاوردهای دانشگاه صنعتی قم پیشگام و پیشقدم بوده اند کمال تشکر و قدردانی را دارم. موفقیت شما عزیزان را در پرتو آرمان های الهی امام راحل (ره) و منویات حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) از درگاه حضرت دوست مسئلت می نمایم.