امروز : چهارشنبه بیست و چهارم مرداد 1403

توسعه فعالیت های دوجانبه دانشگاه صنعتی قم و صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم

سه شنبه شانزدهم مرداد 1403 ساعت 8:31 ق ظ
توسعه فعالیت های دوجانبه دانشگاه صنعتی قم و صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه،طی نشستی با حضور مسئولین دانشگاه صنعتی قم و صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم رایزنی های اولیه جهت توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی بین این دو دستگاه صورت گرفت. در این نشست دکتر رضائی نور با اشاره به افتتاح مرکز رشد دانشگاه که زیر مجموعه پارک علم و فناوری استان قم محسوب می شود گفت: دانشگاه صنعتی قم با راه اندازی مرکز نوآوری و مرکز رشد بستر مناسبی را برای دانشجویان و اساتید فراهم نموده است. وی افزود: هم اینک 18 تیم فناور در مرکز نواوری فخرا مشغول به فعالیت هستند و خروجی های بسیار خوبی هم داشته اند.در این بین صندوق پژوهش و فناوری کریمه با حمایت های مالی می تواند حرکت این تیم ها را تسریع کند. دکتر روحانی رئیس صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم گفت: این صندوق طبق ماده ۱۰۰ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مجوز فعالیت خود را از کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری در بهمن ماه سال ۱۳۹۳ اخذ نمود. صندوق کریمه تاکنون با هدف ایجاد زمینه‌های مشارکت و سرمایه‌گذاری بخش غیردولتی و حمایت کمی و کیفی از فعالیت‌های پژوهشی، کـاربردی و توسـعه‌ای و همچنین ارائه خـدمات مالی ویژه و منحـصربه‌ فرد به کـارآفـرینـان متخصص و کسب و کارهای فناور، نوآور و دانش بنیان فعالیت داشته است. رئیس صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم افزود: با توجه به ماموریت دانشگاه صنعتی قم و اینکه این دانشگاه سهامدار صندوق پژوهش و فناوری کریمه استان قم است،می تواند بازوی کمکی برای پژوهشگران و فناوران این دانشگاه باشد. این صندوق با ارزیابی طرح های ارائه شده و بررسی شاخصه هایی چون سطح بلوغ حوزه فعالیت ،توانمندی تیم اجرایی،میزان فروش و اندازه بازار طرح،مدت زمان اجرا و یا تولید طرح، شاخص‌‌های مالی طرح و ... میزان حمایت های مالی خود را تعیین می کند. مهندس رحمتی از اعضای تیم فخرا مستقر در مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی قم نیز به ارائه گزارشی از عملکرد این تیم پرداخت. وی گفت: تیم فخرا یک مدل بومی شتابدهنده و تسهیلگرمی باشد که طراحی و ثبت شده است . تیم فخرا درابتدا نیازهای پژوهشی و فناوری کشور را شناسایی و برای رفع آنها تیم های پژوهشی تشکیل می دهد. وی افزود: هدف مجموعه فخرا ایجاد و پایدار نمودن تیم های کوچک کسب و کار بر پایه دانش بنیان است. با توجه به اینکه این تیم حدود دو سال است که به مجموعه دانشگاه صنعتی قم اضافه شده است اما چندین تیم توانمند که شرکت دانش بنیانشان را نیز ثبت نموده اند را به ارمغان آورده است. در انتها نیز دکتر روحانی از مرکز نوآوری فخرا و آزمایشگاه(ACSL) دانشگاه صنعتی قم بازدید به عمل آورد.