امروز : یکشنبه یازدهم شهریور 1403

بزرگترین کنفرانس ژئو تکنیک ایران

پنجشنبه بیست و سوم مهر 1394 ساعت 6:8 ب ظ
بزرگترین کنفرانس ژئو تکنیک ایران
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی قم: بزرگترین کنفرانس ژئو تکنیک ایران در قالب دومین کنفرانس ملی مکانیک خاک و مهندسی پی به میزبانی دانشگاه صنعتی قم در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 22 و 94/7/23 در مجتمع یاوران مهدی با حضور پژوهشگران و اساتید دانشگاه های سراسر ایران از جمله پروفسور هاتف از اساتید برجسته دانشگاه شیراز و دکتر قلندرزاده از اساتید به نام دانشگاه تهران از برگزارشد.

دكتر خوشنویسان رئیس دانشگاه صنعتی و رئیس كنفرانس از ارسال بیش از هزار مقاله از سراسر کشور و حتی خارج از ایران جهت شرکت در این کنفرانس و پذیرش ششصد و پنجاه مقاله توسط داوران كنفرانس خبر داد. وی همچنین ابراز امیدواری كرد كه با حضور اساتید هیات علمی مجرب و دانشجویان خلاق ، این دانشگاه در زمینه های پژوهشی فعالیت های مناسبی خواهد داشت.

شایان ذكر است ارائه شفاهی مقالات و به صورت پوسترو تشكیل 4 كارگاه تخصصی از جمله برنامه های این كنفرانس بوده است.همچنین در مراسم اختتامیه ، طبق نظر داوران از مقالات برتر تجلیل به عمل آمد.