امروز : یکشنبه یازدهم شهریور 1403

ماه مبارك رمضان و جمع شدن اعضای خانواده دانشگاه صنعتی قم در كنار هم

چهارشنبه دهم تیر 1394 ساعت 1:57 ب ظ
ماه مبارك رمضان و جمع شدن اعضای خانواده دانشگاه صنعتی قم در كنار هم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: همزمان با میلاد كریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) هیات رئیسه، اساتید و كارمندان دانشگاه صنعتی قم به همت مدیریت فرهنگی افطار را در كنار هم بودند.
در ابتدا با حضور كلیه اعضا نشست صمیمانه دكتر خوشنویسان با خانواده دانشگاه صنعتی قم برگزار شد.دكتر خوشنویسان با اشاره به ماه مبارك رمضان كه فرصتی برای خود سازی است افزود: یكی از مهم ترین مسائلی كه در یك محیط علمی و فرهنگی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد بحث اخلاق است . اگر ما با اخلاق حرفه ای با یكدیگر برخورد كنیم ،دانشگاه سالم و روبه پیشرفتی خواهیم داشت. منظور بنده از اخلاق حرفه ای اخلاقی است بر پایه رفتار یك مسلمان كامل  و در چار چوب انسانیت.
سرپرست دانشگاه صنعتی قم خاطر نشان ساخت: همه ما با هم و در كنار هم می توانیم دانشگاه صنعتی قم را ارتقا دهیم. اگر هر یك از از اساتید و كارمندان كار خود را به بهترین شیوه ممكن، مسئولانه و متعهدانه انجام دهند با هم دلی و وحدت بیشترمسائل و مشكلات را حل خواهیم كرد .
این مراسم با مدیحه سرایی و تواشیح خوانی توسط گروه طاها ادامه یافت.
 در انتها  پس از اقامه نماز مغرب و عشا حضار سیزدهمین روزه از ماه مبارك رمضان را در كنار یكدیگر افطار كردند.
شایان ذكر است هزینه افطاری از محل وجوه غیر دولتی و توسط خیرین تامین گردید.