جوابیه دكتر محمد صادق آخوندی به بیانیه جامعه اسلامی

جوابیه دكتر محمد صادق آخوندی به بیانیه جامعه اسلامی
جوابیه دكتر محمد صادق آخوندی به بیانیه جامعه اسلامی دانشگاه درباره تغیر ریاست
با سلام و صلوات بر محمد مصطفی و خاندان پاكش
ضمن قبولی طاعات و عبادات وهمچنین توجه وحمایت شما دانشجویان گرامی،امید است با همكاری ،همفكری و همدلی دانشجویان،اساتید و كارمندان این دانشگاه ،با تربیت مهندسان كارآمد و نمونه از لحاظ علمی و اخلاقی در پیشرفت علم و فرهنگ ایران عزیزمان پیش قدم باشد.
دانشگاهی پویا،دانشگاهی با محیطی آرام برای تحقیق و پژوهش،دانشگاهی فرهنگی میسر نخواهد شد مگر اینكه دانشجویان هم پای مسئولین،دست در دست هم با عزم ملی و مدیریت جهادی بنای این دانشگاه را مستحكم تر كنند.
امروز مسئولیت تك تك ما دانشگاهیان خطیر تر از پیش است چرا كه می بایست ادامه دهنده راه احمدی روشن ها باشیم تا آنگونه كه شایسته میهن عزیزمان است در دنیا مطرح باشیم و به ایرانی بودن خود ببالیم كه این است همت و غیرت جوانان این سرزمین.
دانشجویان نخبه دانشگاه صنعتی قم با امكاناتی اندك ولی تلاشی والا با ساخت هواپیمای بدون سرنشین،زیر دریایی پیشرفته،هاور كرافت ،كسب مدال های طلا در مسابقات ورزشی نشان می دهند كه می توانند چرخ دنده های صنعت را بچرخانند و رونق بخش محصولات ایرانی در دنیا باشند.