از مادر شهید علی صفریان تقدیر شد

یکشنبه بیست و چهارم فروردین 1393 ساعت 2:23 ب ظ
از مادر شهید علی صفریان تقدیر شد
 به نقل از روابط عمومی دانشگاه: در روز تكریم از مادران و همسران شهدا،طی برگزاری مراسمی با حضور دكتر مشكوه السادات ،جمعی از اساتید و دانشجویان از مادر شهید علی صفریان تقدیر شد.
در ابتدای مراسم دكتر مشكوه السادات سرپرست دانشگاه كه خود از فرزندان گرانقدر شهدا می باشد ضمن تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها و خیر مقدم به مادر شهید علی صفریان،آمار شهدای هر شهر را مایه افتخار آن خطه دانست.وی افزود: شهدای ما به فرمان امام خمینی (ره)لبیك گفتند و آن قدر حفظ وطن را وظیفه ای خطیر می دانستند كه حتی بدون اذن والدین به جبهه می رفتند.
وی اظهار امیدواری كرد كه امید است برگزاری این مراسمات در دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم مداوم باشد و یاد و خاطره شهیدان را نه تنها در این دانشگاه بلكه در كل كشورمان زنده نگاه داریم.
در ادامه مادر شهید علی صفریان به بیان خاطراتی از این شهید شانزده ساله پرداخت.
این مراسم با شعر خوانی در وصف شهدا،ارائه گزارش از اردوی جهادی دانشجویان بسیجی به روستای سراب نقل شهرستان آبدانان واقع در ایلام و تقدیم لوح تقدیر به مادر شهید علی صفریان و فرزند شهید مهدی موحدی به پایان رسید.