سه شنبه هفدهم دی 1392 ساعت 1:31 ب ظ
به نقل از روابط عمومی دانشگاه: بیانیه جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم به مناسبت سالروز حماسه 19 دی
قم پایتخت انقلاب اسلامی است ،وظفیه تك تك ما مسئولین و ساكنین آن خطیر و خطیر تر از همیشه است.

در راه پر فراز و نشیب به ثمر نشستن انقلاب اسلامی،شهر مقدس قم پیشتاز عشق به اسلام و رهبری بوده است.روز 19 دی برای مردم شهر مقدس قم برگ زرینی را در تاریخ رقم زد كه مصداق بارز آیه شریفه( انا فتحنا لك فتحا مبینا) است.

ما جامعه دانشگاهی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم 19 دی را نقطه عطفی می دانیم كه مشعل انقلاب را شعله ور ساخت و پیروزی علیه طاغوت را به ارمغان آورد.به همین جهت در این روزها كه دشمنان اسلام با تحریم ،تهدید و فتنه گری می خواهند به ایران و ایرانی ضربه بزنند و مانع پیشرفت روز افزون جوانان غیور ما شوند،از آنجایی كه قم،پایتخت انقلاب اسلامی است ،وظفیه تك تك ما مسئولین و ساكنین آن در حفظ آرمان های انقلاب اسلامی خطیر و خطیر تر از همیشه است.

درسی كه از قیام خونین 19 دی گرفتیم اطاعت از ولایت فقیه ،توسل و تمسك به اسلام وقران و وحدت بوده است،كه با این سه اصل ایرانمان را سرفرازتر از همیشه خواهیم دید و یاد و خاطره همه شهدا به ویژه شهدای 19 دی را تا همیشه گرامی خواهیم داشت.