شرایط اعزام دانشجویان شاهد و ایثارگر به عمره ی مفرده

چهارشنبه بیست و هفتم آذر 1392 ساعت 11:30 ق ظ
شرایط اعزام دانشجویان شاهد و ایثارگر به عمره ی مفرده
                   امام خمینی (ره): هرچه انقلاب اسلامی دارد از برکت مجاهدت شهدا و ایثارگران است.

از آنجا که جهت دانشجویان شاهد و ایثارگر بنیاد شهید منطقه دو استان قم تعداد دو نفر سهمیه عمره مفرده در سال جاری در نظر گرفته شده است، مقتضی است دانشجویان متقاضی واجد الشرایط حداکثر تا روز شنبه مورخ 92/9/30 جهت ثبت نام به کارشناس امور دانشجویی (خانم سوهانیان) مراجعه نمایند. لازم به ذکر است طبق اعلام بنیاد شهید درصورت کثرت تقاضا، از طریق اولویت و نهایتا قرعه کشی نفرات اعزامی تعیین خواهند شد.
اولویتهای اعزامی:
1-     فرد اعزامی می بایست حتما دانشجوی شاهد و ایثارگر باشد.
2-    مطلقا قبلا به سفر عمره مشرف نشده باشد.
3-    اولویتهای ایثارگران به ترتیب:
الف) فرزند شهید و همسر شهید
ب) جانباز 70% همسر و فرزند ایشان
ج) آزادگان، همسر و فرزند ایشان
د) جانبازان از 25% تا 69% ، همسر و فرزند ایشان

4-    داشتن گذرنامه برای فرد متقاضی و همراه ایشان الزامی بوده و تاریخ اعتبار آن حداکثر تا پایان سال 1393 باشد.
5-    امکان معرفی برای خانمهای مجرد وجود ندارد.
6-    فرد متأهل ایثارگر می بایست حتما دانشجو باشد (یک سهمیه متأهل دو نفر محاسبه می شود.)
7-    تمام هزینه های اعزام که بالغ بر 25،000،000 ریال برای هر نفر می باشد بر عهده خود فرد متقاضی خواهد بود.