دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با نماینده شریف مردم قم در مجلس شورای اسلامی

چهارشنبه بیست و هفتم آذر 1392 ساعت 10:29 ق ظ
دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با نماینده شریف مردم قم در مجلس شورای اسلامی

دیدار هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی قم با نماینده شریف مردم قم در مجلس شورای اسلامی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه: هیئت رئیسه دانشگاه با جناب آقای امیرآبادی، نماینده شریف مردم قم در مجلس شورای اسلامی روز سه شنبه 92/9/26 دیدار و گفتگو كردند.،در این دیدار دكتر مشكوه السادات، سرپرست دانشگاه صنعتی قم گزارشی از روند فعالیت های این دانشگاه ارائه داد.همچنین با توجه به توسعه دانشگاه صنعتی قم و نیاز مبرم دانشجویان به كارگاه و آزمایشگاه های مجهز،وی خواستار تصحیح بودجه دانشگاه در سال آتی شد.
آقای امیرآبادی فراهانی در این دیدار با تأکید بر نقش مهم دانشگاه صنعتی در توسعه استان قم، بر حل مشکلات این دانشگاه تأکید کرد و جهت بهبود بودجه قول مساعدت داد.