اولین جشن دانش آموختگان

دوشنبه یازدهم آذر 1392 ساعت 1:21 ب ظ
اولین جشن دانش آموختگان
با تبریک پایان یافتن موفقیت آمیز تحصیلات و آرزوی موفقیت های بیشتر در ادامه تلاش های علمی به اطلاع کلیه دانش آموختگان دانشگاه می رساند اولین دوره جشن ویژه دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه صنعتی قم در تاریخ اول اسفندماه 1392 برگزار خواهد شد. لذا توجه کلیه دانش آموختگان عزیز علاقه مند برای شرکت در این جشن ویژه به نکات زیر جلب می شود:
  1. جشن ویژه اولین دوره دانش آموختگی دانشگاه صنعتی قم در روز پنج شنبه اول اسفندماه 1392 در محل دانشگاه صنعتی قم برگزار خواهد شد.
  2. کلیه دانش آموختگان دانشگاه صنعتی قم می توانند برای شرکت در این مراسم ثبت نام نمایند.
  3. هر یک از دانش آموختگان می توانند با حداکثر دو نفر همراه در مراسم شرکت کنند.
  4. هزینه شرکت در جشن برای دانش آموختگان مبلغ 350000 ریال و برای هریک از همراهان 100000 ریال می باشد.
  5. لازم به ذکر است هزینه ثبت نام شامل ارائه خدمات زیر می شود:
‌أ.        کرایه لباس دانش آموختگی
‌ب.   انجام عکس دسته جمعی دانشکده ای
‌ج.     شرکت در جشن
‌د.       دریافت یادبود ویژه مراسم
‌ه.       پذیرایی و شام
‌و.       ارسال DVD فیلم تدوین شده مراسم و فایل تصاویر به آدرس شرکت کنندگان
  1. مراحل ثبت نام اینترنتی
‌أ.        پرداخت کل هزینه شرکت در جشن (فارغ التحصیل و همراهان) طی یک فقره فیش به حساب شماره 2178983501000 نزد بانک ملی ایران بنام دانشگاه صنعتی قم
‌ب.   تکمیل فرم الکترونیکی ثبت نام و ارسال کپی فیش واریزی
‌ج.     دریافت تأییدیه ثبت نام از دبیرخانه
  1. آخرین مهلت ثبت نام 20 دی ماه 1392 می باشد.
  2. اصل فیش واریزی را تا دریافت دعوتنامه و پایان مراسم نزد خود نگه دارید.
  3. همراه داشتن کارت شناسایی معتبر در مراجعات حضوری الزامی است.
  4. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ایمیل alumni@qut.ac.ir مکاتبه و یا با تلفن داخلی 123 امور فرهنگی تماس حاصل فرمایید.
  5. جهت اطلاع از اخبار و اطلاعیه های مراسم و نیز زمان مراجعه برای دریافت لباس ویژه دانش آموختگی این صفحه را دنبال کنید.
قابل توجه کلیه فارغ التحصیلان گرامی

با توجه به تصمیم کمیته برگزاری جشن ویژه دانش آموختگی کلیه فارغ التحصیلان ممتاز رتبه های کل اول تا سوم هر رشته با 60 درصد تخفیف در هزینه شرکت در مراسم می توانند اقدام به ثبت نام نمایند.

بدین ترتیب هزینه ثبت نام برای فارغ التحصیل ممتاز 140 هزار ریال و برای همراهان 40 هزار ریال خواهد بود.

همچنین مهلت ثبت نام تا 20 دی ماه می باشد.