همایش بزرگترین طرح علمی در دانشگاه صنعتی قم

سه شنبه بیست و هشتم آبان 1392 ساعت 9:51 ق ظ
همایش بزرگترین طرح علمی در دانشگاه صنعتی قم
(همایش بزرگترین طرح علمی در دانشگاه صنعتی قم)

طبق سخن مقام معظم رهبری كه می فرمایند:دانشگاه ها باید به علم اهمیت بدهند و اهمیت دادن به علم فقط یك امر قلبی نیست ،بلكه عمل لازم دارد،بسیج دانشجویی دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم برخود واجب دانسته است تا با ایجاد هسته های علمی در یازده رشته فیزیك ،صنایع ،عمران،مكانیك،پلیمر،انرژی،برق( سه گرایش) كامپیوتر(دو گرایش)،گام مثبتی در تولید و كاربردی كردن علم داشته باشد.
هم اینك ،طرح چهار ساله تخصصی آموزش زبان به روش زبان مادری با حضور صدها نفر از دانشجویان در حال اجراست.این روش یادگیری بر پایه گوش دادن به فایل های صوتی ،بدون نیاز به حفظ لغت و گرامر می باشد.
شایان ذكر است همایشی به منظور آشنایی بیشتر با این روش روز دوشنبه 92/8/27 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد و بسیار مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.