فردو قلب ماست

سه شنبه بیست و هشتم آبان 1392 ساعت 9:12 ق ظ
طی بیانیه ای دکتر سید محمد هادی مشکوه السادات،سرپرست دانشگاه صنعتی قم در مورد تشکیل زنجیره انسانی در اطراف پایگاه هسته ای فردو گفت:دانشجویان دانشگاه ولایت مدار صنعتی قم نیز همگام با دیگر دانشجویان کشور در این زنجیره شرکت خواهند کرد.
فردو قلب ماست
دانشجویان ما راه شهید احمدی روشن و علی محمدی را ادامه خواهند داد

وی افزود:برغربی ها واضح و مبرهن است که اقتدار این ملت به داشتن بمب و موشک نیست ،بلکه به آگاهی و بیداری این ملت همیشه در صحنه می باشد.حال که با عنایت الهی فرزندان غیور این مرز و بوم توانسته اند به دستاوردهای عظیم هسته ای دست یابند؛تحریم ها ،ممانعت ها و ترور شخصیت های برجسته علمی ایرانی نشانگر رعب و وحشت از قدرت ایران همیشه جاوید است.
وی گفت: فردا دست های گره کرده هر یک از دانشجویان به هم نشانگر این است که راه شهید احمدی روشن و علی محمدی را ادامه خواهیم داد و فردو قلب ماست و هر یک از ما دانشجویان قلب تپنده ایران عزیزمان هستیم.