نخستین همایش آشنایی با چالش ها و فرصت های شغلی مهندسی صنایع

چهارشنبه پانزدهم آبان 1392 ساعت 1:51 ب ظ
خستین همایش آشنایی با چالش ها و فرصت های شغلی مهندسی صنایع به همت اعضای انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قم و با همكاری انجمن علمی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم روز دوشنبه 13/8/92 از ساعت 14 الی 16/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.
نخستین همایش آشنایی با چالش ها و فرصت های شغلی مهندسی صنایع

نخستین همایش آشنایی با چالش ها و فرصت های شغلی مهندسی صنایع  در دانشگاه صنعتی قم

نخستین همایش آشنایی با چالش ها و فرصت های شغلی مهندسی صنایع  به همت اعضای انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی قم و با همكاری انجمن علمی صنایع دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم روز دوشنبه 13/8/92 از ساعت 14 الی 16/30 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

مدرس این همایش مهندس مصطفی جوان ،كارشناس ارشد مهندسی صنایع و سر ممیز سیستم های مدیریت كیفیت با بیان مطالبی جدیدترین زمینه های كاری مهندسین صنایع را تشریح كرد.

این همایش  با پرسش و پاسخ دانشجویان به پایان رسید.

شایان ذكر است انجمن علمی صنایع دانشگاه صنعتی قم  در نظر دارد در آینده ای نزدیك نخستین دوره آشنایی با بازار سرمایه  و بورس را برگزار كند.