نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی

چهارشنبه هشتم آبان 1392 ساعت 2:8 ب ظ
نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی به همت دکتر مشکوه السادات و دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم دوشنبه 92/8/6 از ساعت 13 الی 15 برگزار شد. در این مسابقه 25 تیم یک تا چهار نفره با هم به رقابت پرداختند.
نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی

نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی در ایران توسط دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

نخستین مسابقه کاربرد انرژی خورشیدی  به همت دکتر مشکوه السادات و دانشکده علوم پایه دانشگاه صنعتی قم دوشنبه 92/8/6 از ساعت 13 الی 15 برگزار شد. در این مسابقه 25 تیم یک تا چهار نفره با هم به رقابت پرداختند.

دکتر انوشه لطیفی سرپرست دانشکده علوم پایه با بیان اینکه برای اولین بار این مسابقات در سطح استان و کشور برگزار می شود،افزود:با توجه به اینکه ساخت پنل های خورشیدی بسیار هزینه بر می باشد لذا هدف از برگزاری چنین مسابقه ای آشنایی و تشویق هر چه بیشتر دانشجویان  به منظور ساخت ابزار و وسایلی کم هزینه جهت استفاده از انرژی خورشیدی می باشد.

همچنین نتایج این مسابقه بر اساس نظر هیات داوران به شرح ذیل اعلام شد:

مقام اول: مهوش خلیلی،بهناز سید محمدی،مهدیه صفی خانی و زهرا مددی

مقام دوم:مهدی باقری،همایون خسروی و مهدی ابتهاج

مقام سوم:فاطمه ابراهیمی،حمیده ایمنی،آزاده شکری،سعیده پرورش نیا و سوسن غفاری

در پایان با اهدای لوح تقدیر و جوایز نقدی از برگزیدگان تقدیر و تشکر به عمل آمد.