هشتمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد

دوشنبه هجدهم تیر 1403 ساعت 10:28 ب ظ
هشتمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران در دانشگاه صنعتی قم برگزار شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هشتمین دوره کنفرانس فیزیک ریاضی ایران با ۷۰ نفر شرکت کننده، ۶۵ مقاله و مهمان ویژه ای از ژاپن در سالن همایش‌های شهید آخوندی این دانشگاه برگزار شد. دکتر سلیمانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی قم در خصوص هشتمین کنفرانس فیزیک ریاضی ایران گفت : این کنفرانس به بررسی ریاضیاتی مسائل فیزیک و مهندسی و ابداع روشهای مختلف ریاضی جهت بررسی پدیده های گوناگون در فیزیک می‌پردازد. در واقع، فیزیک ریاضی بستری گسترده برای فیزیک نظری ایجاد می کند و بنابراین می تواند نقش پیش بینی کننده برای مسائل را بازی کند. وی افزود:دانشگاه صنعتی قم دبیرخانه دائمی این کنفرانس است و هرساله با انتخاب بهترین مقالات در حوزه فیزیک ریاضی از طریق داوری های دقیق این کنفرانس برگزار می شود. بهترین مقالات این کنفرانس نیز برای چاپ در نشریه transactions in theoretical and mathematical physica انتخاب می شوند. دکتر لطیفی دبیر علمی این کنفرانس گفت: سطح علمی مقالات نسبت به سال‌های گذشته بسیار بالاتر رفته است. بیشتر از ۲۰ نفر از ارائه دهندگان از اساتید هیئت علمی دانشگاه‌های مطرح کشور هستند. همچنین مقالات این دوره از کنفرانس همگرایی بیشتری به موضوع فیزیک ریاضی دارد در حالی که در سال‌های ابتدایی برگزاری این کنفرانس مقالات مرتبط با فیزیک ریاضی نبوده است و این کنفرانس فرهنگ سازی بسیار خوبی در زمینه مفهوم فیزیک ریاضی در کشور ایجاد کرده است. وی افزود: اعضای کمیته علمی این کنفرانس ستون فقرات فیزیک ریاضی کشور هستند از جمله دکتر وحیدی‌نیا از دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان، دکتر بهنیا از دانشگاه ارومیه، دکتر فروغی از دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر علی اقبالی از دانشگاه شهید مدنی آذربایجان. شایان ذکر است طبق نظر هیات داوران از بین پوسترهای ارسالی مهندس فاطمه حسینی راد به عنوان نفر اول، دکتر الهه نحوی فرد نفر دوم و مهندس فاطمه فصیحانی فرد به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.