فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منصوب شد

دوشنبه چهارم تیر 1403 ساعت 10:12 ب ظ
فرمانده بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منصوب شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، طی برگزاری جلسه ای با حضور مسئولین دانشگاه صنعتی قم ، دکتر محمدی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قم و حجت الاسلام والمسلمین همتی نمایند ولی فقیه در بسیج دانشجویی، محمد شمس و نگین تاجی به عنوان فرماندهان جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منصوب و از زحمات آرش حسن آبادی و فاطمه خدمتی تقدیر شد. در این جلسه دکتر رضائی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم ضمن تقدیر از زحمات و فعالیت های بسیج دانشجویی، بسیج را شجره طیبه دانست و افزود: امید است بتوانیم در جهت پیشرفت دانشگاه و آرمان های انقلاب گام برداریم. وی با اشاره به اهمیت جهاد تبیین در کشور افزود: بخش رسانه بسیج باید جهاد تبیین را از خود دانشگاه صنعتی قم آغاز کند و دستاورد های این دانشگاه را برای دانشجویان و حتی اساتید معرفی نماید. همچون رتبه های اشتغال، فرهنگی، موکب المعصومه الکریمه و... که در سال‌های اخیر بدست آمده. رئیس دانشگاه صنعتی قم گفت: قم مرکز صدور انقلاب است و باید همه نقشمان را درست انجام دهیم . اگر فردی چون امام و سردار سلیمانی در جهان مطرح هستند به خاطر ویژگی های مثبتی چون ایمان ،حسن ظن،اخلاص، مردم داری  و... است. دکتر محمدی مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قم در خصوص ماموریت و رسالت مسئولین بسیج دانشجویی گفت: بر اساس فرمایشات رهبرمعظم انقلاب بسیج یک فرهنگ و تفکر است . بسیج دانشجویی باید ماموریت های انقلاب اسلامی را پیاده سازی کند. وی افزود: بیانیه گام دوم تنها سندی است که رهبری درخواست پیگیری آن را داشتند به ویژه روی سخن ایشان بیشتر با جوانان است. دکتر محمدی گفت: امروز فضای کشور به امید آفرینی و جهاد تبیین نیازمند است.مسئولین بسیج باید در جهت سیاست امید آفرینی حرکت کنند و به گفته رهبر انقلاب جوانان باید کمر به اینکار ببندند و امید آفرینی کنند و این امیدآفرینی از لوازم اساسی فعالین های بسیج است. مسئول ناحیه بسیج دانشجویی استان قم گفت: اخلاص در عمل بسیار مهم است و با سایر تشکل ها باید متفاوت باشد و با توجه به تاکید رهبری باید در کارها اخلاص داشته باشید. همانند آیت الله رئیسی که به گفته فرزند محترم ایشان شهید رئیسی در درجه اول برای رضای خدا کار انجام می دادند. حجت الاسلام والمسلمین همتی نمایند ولی فقیه در بسیج دانشجویی گفت: بسیج موتور محرک انقلاب است. هرجا کاری روی زمین بود بسیج پای کار بود، در سیل، زلزله مدافعان حرم و... فقط نیاز است یک سری نکات باید رعایت شود و اولین آن تقوای الهی است. تقوا باید به سطح جامعه و دانشگاه کشیده شود . در پایان نیز با اهدای حکم محمد شمس و نگین تاجی به عنوان فرماندهان جدید بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی قم منصوب و از زحمات آرش حسن آبادی و  فاطمه خدمتی تقدیر شد.