پیام هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم در پی جنایت پلیس آمریکا در سرکوب دانشجویان و اساتید دانشگاه های آمریکا

شنبه هشتم اردیبهشت 1403 ساعت 9:26 ب ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه, هیات رئیسه دانشگاه صنعتی قم با صدور پیامی از جنبش بیداری دانشجویان و اساتید آزاداندیش آمریکا، حمایت کردند و نیز سرکوب خشونت آمیز پلیس آمریکا علیه اساتید و دانشجویان حامی مردم فلسطین را محکوم نمودند. متن کامل این پیام به شرح ذیل است: بسم الله الرحمن الرحیم با وجود همه تبعیض‌های نژادی و مواضع ضد بشری غرب؛ آزادی‌خواهان جهان به ویژه اساتید و دانشجویان آمریکا از مردم مظلوم فلسطین دفاع جانانه‌ای دارند. جنبش بیداری دانشگاهیان در حمایت از مردم فلسطین علاوه بر دانشگاه‌های آمریکا در فرانسه، ایرلند و استرالیا به وجود آمده است. این جنبش نشانگر این است که جامعه دانشگاهی با هر دین و نژادی در روی کره زمین آگاه، بصیرت و هوشمند هستند،حتی اگر در کشورهایی باشند که به ظاهر از تمدن و آزادی بیان دم می‌زنند اما در عمل آزادی بیان را به هر نحو و با وحشی‌گری هر چه تمام تر توسط پلیس تا دندان مسلح خود سرکوب می کنند. دانشگاه صنعتی قم ضمن حمایت از اساتید و دانشجویان آگاه در آمریکا و اروپا، امیدوار است طبق فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هرچه زودتر نام منحوس اسرائیل از کره زمین حذف گردد و با ظهور حضرت حجت عجل الله شاهد ایجاد عدل و داد وعده داده شده در دین مبین اسلام باشیم.