کسب تاییدیه ورود مجله ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی

شنبه بیست و ششم اسفند 1402 ساعت 2:24 ب ظ

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فصلنامه علمی Sciences Computational and Mathematics در فهرست نشریات وزارت علوم قرار گرفت. مجله بین المللی ریاضیات و علوم محاسباتی(MCS) ازجمله مجلات نمایه شده در فهرست نشریات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC)  با دسترسی آزاد است که هدف آن ارایه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه های ریاضیات علوم محاسباتی و ریاضی فیزیک است. این مجله متشکل از داوران سرشناس داخلی و خارجی است و از سال ۲۰۲۰ میلادی تاکنون بصورت منظم و فصلی منتشر می شود. شایان ذکر است حدود 40 درصد نویسندگان مقالات از کشورهای غیر ایرانی می باشند. مجله ریاضیات و علوم محاسباتی توسط دانشگاه صنعتی قم منتشر می شود و فرآیند داوری آن رایگان می باشد.