همزمان با روز پاسدار انجام شد

سه شنبه بیست و چهارم بهمن 1402 ساعت 10:50 ق ظ
همزمان با روز پاسدار انجام شد
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با سالروز ولادت با سعادت امام حسین علیه السلام و روز پاسدار، دکتر رشادی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران و مسئولین دانشگاه صنعتی قم با خانواده معظم شهید سامانلو از شهدای مدافع حرم دیدار و گفتگو کردند.
دکتر رشادی مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور ایثارگران در سفر یک روزه اش به قم ضمن حضور در دانشگاه صنعتی قم ، طی نشستی از کارکنان ایثارگراین دانشگاه تقدیر به عمل آورد. همچنین دکتر رشادی همراه با مسئولین دانشگاه صنعتی قم با خانواده معظم شهید سامانلو دیدار کردند.
شهید سعید سامانلو فرمانده گروهان دوم گردان چهارم امام حسین(ع) لشکر عملیاتی 17 علی بن ابیطالب(ع) بود که بهمن ماه سال 94 درعملیات آزادسازی دو شهر نبل و الزهرا (س) سوریه در سن 34 سالگی به درجه رفیع شهادت نائل شد.