مجله ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم در فهرست نشریات پایگاه علمی DOAJ قرار گرفت.

سه شنبه هفدهم بهمن 1402 ساعت 8:40 ق ظ
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، فصلنامه علمی Sciences Computational and Mathematics در فهرست نشریات پایگاه استنادی (DOAJ)Directory of Open Access Journals قرار گرفت. مجله بین المللی ریاضیات و علوم محاسباتی(MCS) ازجمله مجلات نمایه شده در فهرست نشریات پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) با دسترسی آزاد است که هدف آن ارایه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در زمینه های ریاضیات علوم محاسباتی و ریاضی فیزیک است. این مجله متشکل از داوران سرشناس داخلی و خارجی است و از سال ۲۰۲۰ میلادی تاکنون بصورت منظم و فصلی منتشر می شود. شایان ذکر است حدود 40 درصد نویسندگان مقالات از کشورهای غیر ایرانی می باشند. مجله ریاضیات و علوم محاسباتی توسط دانشگاه صنعتی قم منتشر می شود و فرآیند داوری آن رایگان می باشد.