امروز : شنبه ششم مرداد 1403

نماینده وزیر و مدیر کل دفتر هماهنگی‌ هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی هیات علمی وزارت عتف: پایبندی به قانون باید یک اصل در مدیریت اسلامی باشد

چهارشنبه بیستم دی 1402 ساعت 5:8 ب ظ
دکتر حسینی نماینده وزیر و مدیر کل دفتر هماهنگی هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان و انتظامی هیات علمی وزارت عتف در سفر یک روزه خود به قم ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی قم با هیئت رئیسه این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار دکتر حسینی به اشراف هیئت رئیسه به قوانین و آیین نامه‌ها تاکید کرد و افزود: پایبندی به قانون باید به یک اصل درمدیریت اسلامی تبدیل شود. وی افزود: برخی از تخلفات در ادارات و دانشگاه‌ها توسط کارکنان، اساتید و دانشجویان به دلیل عدم آگاهی آنها صورت می‌گیرد. پس آگاه ‌سازی جامعه دانشگاهی به قوانین مقررات یکی از واجبات است. دکتر حسینی گفت: بدون استناد به قانون اداره دانشگاه غیرممکن است. وجود برخی مشکلات گاهی به دلیل انفعال در اجرای قانون و مصلحت‌اندیشی‌های شخصی و سلیقه‌ای است. نماینده وزیر به تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تخلفات اداری تاکید کرد و همچنین در خصوص هماهنگی امور جاری هیئت‌ها و ارتقاء سطح کیفی فعالیت‌های این حوزه راهکارهایی را بیان کرد. در پایان نیز دکتر رضایی نور رئیس دانشگاه صنعتی قم گزارشی از وضعیت علمی،پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه ارائه کرد.